SukrinSirup

SukrinSirup er en sirup som inneholder lite kalorier og er helt glutenfri. Det lave innholdet av sukkerarter gjør SukrinSirup svært blodsukkervennlig, og sirupen er i tillegg både tannvennlig og prebiotisk.

  • Under 2 % sukkerarter
  • Garantert glutenfri
  • Kun 50 % av kaloriene til honning og sirup

SukrinSirup erstatter FiberSirup

SukrinSirup kan erstatte både FiberSirup Gold og Clear i oppskrifter. Den har samme søthetsgrad som FiberSirup Gold, og er derfor noe søtere enn FiberSirup Clear.

Slik bruker du SukrinSirup

Bruk SukrinSirup som topping over yoghurt, pannekaker, iskrem, desserter, bær, cottage cheese, grøt, o.l. Du kan også bruke sirupen der du ellers ville brukt honning eller sirup i bakst og matlaging.

SukrinSirup er kjempefin å bruke i kjeks og cookies for å få det deilige resultatet med sprø utside og myk kjerne. ­I tillegg er den perfekt i hjemmelagde barer – den tilfører både sødme, perfekt konsistens og en god dose fiber. Et annet smart tips er å bytte ut honning og sirup i hjemmelagde marinader og dressinger med SukrinSirup.

Se oppskrifter med SukrinSirup her.

 

SukrinSirup Gold

Sukrin Sirup Gold har en nøytral sødme, og passer fint som ingrediens i mat og bakverk.

SukrinSirup Maple

Sukrin Sirup Maple har smak av lønnesirup, og er et glimrende kalori- og karbohydratredusert alternativ alle steder du ville brukt lønnesirup.

 

SukrinSirup har et unikt lavt innhold av sukkerarter

Sukkerarter per 100 g:

Næringsinnhold sammenliknet med andre siruper

per 100 g SukrinSirup Yaconsirup Agavesirup vanlig sirup
Energi (kcal) 149 217 294 297
Fett 0 0 0 0
Karbohydrater 21 33 71 74
-hvorav sukkerarter 1.8 33 71 74
Kostfiber 49 38 5 0
Protein 0 2 0 0

SukrinSirup og diabetes

SukrinSirup inneholder under 2 % sukkerarter. Den gir marginalt lite utslag på blodsukkeret, og er dermed trygg å bruke for diabetikere og alle som er opptatt av å holde et stabilt blodsukkernivå.

Kjøpe SukrinSirup:

Pakning: 450 g

Forhandlere/utsalgssteder:

nettbutikk-knapp

life_logo  Sunkost_logo_RGB  H-logo