Oversikt over bøker som benytter våre produkter i oppskrifter:

 

Kristine_Weber_Sunnere_livsstil

Kristine Weber: Kristines muskelmat
Cappelen Damm

Her får du oppskrifter på sunn og enkel proteinmat, og kostholdsplaner med kaloriberegning og styrkeprogrammer. Enten du ønsker å vedlikeholde/bygge
muskler, eller du ønsker å gå ned i vekt og senke fettprosenten, viser Kristine Weber deg hvordan. Oppskriftene i boken inkluderer alt fra næringsrike smoothies
og mettende, gode frokost- og lunsjretter til enkle og proteinrike middager og supergode desserter og snacks. Treningsprogrammene i boken er effektive og morsomme: Ett for trening i treningsstudio og ett for hjemme-/utetrening uten utstyr. Kristine demonsrterer hvordan øvelsene gjøres og gir deg sine
egne programmer.

Kjøpes bl.a. hos X-life.

 

 

 

 

 

Print

Kristine Weber: Kristines muskelmat
Cappelen Damm

Mer muskelmat fra bestselgende forfatter Kristine Weber. Nå med sunne og mettende frokost- og lunsjretter i tillegg til middager og desserter. Alt fra rundstykker og knekkebrød og smoothies til søtpotetlasagne, svinewok og bananmuffins med sjokolade. Her får du enda flere av de populære proteinrike og familievennlige oppskriftene – nå med vegetariske alternativer. Alle oppskriftene er glutenfrie og sukkerfrie. 

Boken inneholder i tillegg Kristines egne ukemenyer som garanterer en sunnere livsstil. Kristine skriver motiverende og inspirerende om hvordan opprettholde kostholdet og en aktiv hverdag med trening.

Kjøpes bl.a. hos X-life.

 

 

 

 

oppskrift_pa_sunne_barnCamilla Andersen: Oppskrift på sunne barn
Stenersens forlag

Barnas spisevaner er ditt ansvar. I hverdagen tyr vi ofte til enkle løsninger, men med litt kunnskap er det fullt mulig å skape gode vaner. Sunn mat forebygger sykdom og gir barna masse energi. Og sunn mat er ikke bare grønnsaker. Denne boken gjør deg rustet til å ta de beste valgene. Det handler ikke om å bli ekstrem – det finnes ikke usunn mat, bare usunne mengder. Det er ikke lett, men det er veldig enkelt!

Les om å: -unngå overvekt -unngå diabetes -forebygge allergi
-bygge et sterkt immunforsvar -få barna til å like all slags mat

 

Kjøpes bl.a. på Bokkilden.no

 

 

 

 

Kristine_Weber_Sunnere_sterkere

Kristine Weber: Sunnere og sterkere – med proteinrik mat
Cappelen Damm

I denne oppfølgeren til suksessboken Sunn og sterk med protein får du mange helt nye oppskrifter fra Kristine Weber. Innholdet er bygget opp på en slik måte at du kan følge det som et tremåneders-opplegg med ukemenyer og treningsprogram. I tillegg får du med tekster og artikler som informerer og motiverer til en sunnere livsstil.

Rettene er proteinrike, glutenfrie og enkle å lage, og dessertene er søte uten å inneholde sukker. Her er flere oppskrifter på typisk husmannskost, som for eksempel hjemmelaget fiskegrateng, samt proteinrike vegetarretter, blant annet en fristende bønnegryte. Dette er oppskrifter som gjør at det smaker ekstra godt å bli både sunnere og sterkere.

Kjøpes bl.a. hos X-life

 

 

 

 

matforsjelen

E-bok: Tove Aae: Mat for sjelens søte fristelser

En spennende E-bok med 75 kreative oppskrifter på konfekt, søtsaker, cookies, muffins og kaker helt uten mel og sukker. Boken er på hele 236 sider med mye ny inspirasjon, og den bugner av lekre bilder.

Oppskriftene er delt inn i 3 hovedkapitler:
-Konfekt og søtsaker
-Cookies og småkaker
-Kaker og muffins

Du vil også finne en hel del tips og råd om alternative ingredienser til bakst uten mel og sukker, og hvordan lykkes best mulig med dette.

 

Kjøp boken her.

 

 

 

Mat for muskler

Kristine Weber: Sunn og sterk med protein -mat for muskler
Cappelen Damm

Her er oppskriftene som gjør at det smaker ekstra godt å få drømmekroppen!
Idealet i dag er å ha en sunn og sterk kropp, og siden muskler trenger protein, finner du sunne, proteinrike og kjempegode middager og desserter i denne boken. Istedenfor sukker og hvetemel bruker forfatteren Sukrin og proteinpulver i dessertene,
mens middagene er proppfulle av gode råvarer og spennende smaker. Boken inneholder også artikler om kosthold og trening, ukemenyer og treningsprogrammer som garantert gir resultater.

Kjøpes bl.a. hos X-life

 

 

 

 

 

uten_melk-hexeberg

Dr. Sofie Hexeberg og Tine Berg-Hansen: Uten melk
Cappelen Damm

Hvis du synes lavkarbomat er vanskelig fordi du ikke tåler melk, er dette boken du behøver. Her får du kjøtt- og fiskeretter, bakst, omelett og salater, supper og tilbehør uten melkeprodukter – og naturligvis uten sukker og mel. Du får gode oppskrifter på basisretter som sauser og dressinger, og forfatterne forklarer grundig hvordan du går fram for å få den gode smaken selv om du må utelate melk.

I tillegg til oppskriftene får du vite mer om: -laktoseintoleranse, -melkeproteinintoleranse og melkeallergi, -ulike ingredienser som brukes i oppskriftene, -gluten- og melkefri handleliste, -hva du bør se etter når du leser matvarers ingredienslister, -gode melkeerstatninger, pluss smarte mattips for travle dager, når du er i selskap og på reisefot

Kjøpes bl.a. på Cappelen Damm

 

 

 

Dr. Sofie Hexeberg, Kristin Kjellmo Vorkinn og Birthe Storaker:
Kakefest
Cappelen Damm

Dette er den første kokeboken i Norge som bruker Tagatesse og Sukrin+ i oppskriftene!

Over 50 oppskrifter på fantastiske fristelser med sunne og naturlige søtningsmidler. Her finner du kaker, konfekt, småbakst, dessert og drikke – alt uten sukker og mel. Med tips og råd om nyttig bakeutstyr, teknikker og oppbevaring, samt viktig informasjon om spesielle lavkarboingredienser.

Dr.med. Sofie Hexeberg er lege og kostholdsekspert og forfatteren bak salgssuksessen Frisk med lavkarbo. Hun driver Dr. Hexebergs klinikk og startet i 2012 Lavkarboklubben.no. Birte Storaker er medforfatter på Frisk med lavkarbo + frokost og kostholdsveileder. Kristin Kjellmo Vorkinn er hobbykokk som er oppvokst på gård med tilgang til de beste råvarene.

Boken er lekkert illustrert av fotograf Synøve Dreyer. Kjøpes bl.a. på Cappelen Damm

 

 

 

Monica Lien: Søtt og sunt
Cappelen Damm

En bok fylt av søte og sunnere fristelser!
Alle oppskrifter er sukkerfri, glutenfri og hvetefri – mange uten melkeprodukter.

Du finner kaken du kan kose deg med om kvelden til en kopp te, konfekt til jul eller som en søt munnfull etter middag, verdens beste smoothie til frokost og de deiligste desserter som smelter på tungen. Nydelige brownies, sitronterte og cake pops, frisk bringebærfromasj, snickerskonfekt, varm sjokolade med appelsin og nøttedessert med blåbær – alt like sunt, søtt og herlig!

Kjøpes bl.a på Cappelen Damm

 

 

 

 

fotballfrue_pocket

Caroline Berg Eriksen: Fotballfrues dagbok
Forlaget Lille Måne

Caroline Berg Eriksen har på kort tid gjort seg bemerket som en av Norges mest suksessfulle bloggere. I denne boken har hun samlet sine aller beste oppskrifter, treningstips, private bilder, personlige tekster og annet spennende innhold gjennom et helt år. Den er inndelt i måneder, og hvert kapittel er aktuelt og sesongbetont.

I Fotballfrues dagbok får du blant annet dette: Trenings- og motivasjonstips, Romantisk 3-retters meny, Påskekos, Vakre borddekorasjoner, Piknikkurver, Sukkerfrie drinker, Grillkos og hagefest, Rask og sunn mat for studenter, Halloweengodis, Høsthygge med varme drikker, Klassisk julebakst med ny vri

Ta en titt i boken

 

 

 

 

Marte Garmann: Lettere Lavkarbo
Garmann forlag

Dette er en vakker bok om kjærligheten til sunn og god mat, som er lett å bruke til hverdag og fest. Fokuset er på rene, naturlige råvarer, og på mat som gjør deg mett og glad.
Oppskrifter på frokost, lunsj, småretter, middager, kaker og desserter. Alt er glutenfritt og sukkerfritt.

Våre produkter som brukes: FiberFin, Sukrin, Sukrinmelis, Vaniljepulver og Mandelmel

Bla i boken her

Kjøpes blant annet hos tanum.no

 

 

 

FristendeLavkarboCover

Cecilie Theiste-Bratli: Fristende lavkarbo
Forlaget Lille Måne

En stemningsfull bok, krydret med velskrevne, personlige betraktninger om kjærlighet, familieliv, mat og helse.
Full av søte fristelser; enkle og nydelige bakverk uten mel og sukker.

Våre produkter som brukes: Sukrin, SukrinMelis og Mandelmel

Kjøpes hos forlaget Lille Måne

 

 

 

 

 

 

Annika Rogneby: Bakeglede uten sukker
Forlaget Lille Måne

Denne boken vil lære deg å kombinere et sunt kosthold med å kunne bake og kjenne duften av nybakte kaker. Her finner du oppskriften på de lekreste kaker, og andre gode desserter, helt uten mel og sukker.

Våre produkter som brukes: Sukrin

Kjøpes blant annet hos forlaget Lille måne

 

 

 

 

 

Jan Tore Frydenlund:
Mat og trivsel i riktig retning
exlibriz

Jan Tore Frydenlund har 35 års erfaring som kokk og kjøkkensjef. Egen sykdom satte en stopper for karrieren, men vekket lysten i ham til å finne ut hvordan riktig type mat kan virke som medisin for kroppen. I samråd med sin fastlege og Rikshospitalet har han kartlagt systematisk hva slags mat kroppen hans reagerte positivt og negativt på. Denne boken er resultat av dette arbeidet. Boken har én del med råd og veiledning, og én med mer enn 200 deilige oppskrifter, hentet fra Frydenlunds lange kjøkkenfaglige erfaringsbakgrunn.

Våre produkter som brukes: Sukrin,  Mandelmel og FiberFin.

 

 

 

 

 

Dr. Sofie Hexeberg og Hanne Riise:
Frisk med lavkarbo, selskap og helg
Cappelen Damm

I denne boken får du alt du trenger for å gjøre selskapet til en smaks- og lavkarbosuksess. Inneholder oppskrifter på forretter, hovedretter, tilbehør og desserter. Buffetforslag og menyforslag. I tillegg kommer en innledende del med Alt du trenger å vite om lavkarbo og alkohol, Tips til vin, Planlegging, Fakta om lavkarbokosthold og Enkel matlagingsteknikk. Alle oppskriftene er i tillegg til at de er lavkarbo også glutenfrie, sukkerfrie og uten gjær.

Kjøpes på CappelenDamm

 

 

 

 

 

 

Frisk m lavkarbo frokost og lunsjDr. Sofie Hexeberg og Birthe Storaker:
Frisk med lavkarbo, frokost og lunsj
Cappelen Damm

Her finner du gode oppskrifter uten gluten og gjær til frokost- og lunsjmaten din. Alt fra grøt, kjeks, vafler, sjokoladepålegg til supper, hamburgere, kyllingnuggets og pizza. I tillegg får du en rekke gode tips om helse og kosthold fra kostholdsekspert, lege og Dr.med. Sofie Hexeberg.

Våre produkter som brukes: Sukrin,  Mandelmel, FiberFin, Vaniljepulver

Kjøpes på Cappelen Damm

 

 

 

 

 

 

 

Dr Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen:
Frisk med lavkarbo 100 oppskrifter
Cappelen Damm

En bok med lettlaget og god hverdagsmat; frokost, lunsj, middag, tilbehør, snacks, sauser, kaker og desserter. Alle oppskrifter du trenger for å legge om kostholdet til lavkarbo. Boken inneholder også forslag til en 4-ukers meny, og gode tips og råd om bl.a. innkjøp og planlegging.

Våre produkter som brukes: Sukrin,  SukrinMelis, Vaniljepulver

Kjøpes på CappelenDamm

 

 

 

 

 

 

 

Dr Sofie Hexeberg:
Frisk med lavkarbo, nytt liv med riktig mat
Cappelen Damm

Tusenvis av mennesker har fått en bedre hverdag ved å spise litt annerledes. Kostholdsekspert og lege Sofie Hexeberg ønsker å hjelpe deg til å bli friskere og mer opplagt ved å gi deg sine kostholdsanbefalinger. I denne boken tar hun opp en rekke vanlige livsstils- plager og sykdommer, og forklarer hvordan du kan bedre din egen hverdag ved å legge om kosten.  I siste del av boken er det noen enkle basisoppskrifter med variasjonsmuligheter, som er fine å starte opp med.

Våre produkter som brukes: Sukrin

Kjøpes på CappelenDamm

 

 

 

 

 

 

Inge Lindseth, Ingvild Felling Meyer: 
Lev godt med type 2-diabetes -eller bli kvitt den
Forlaget Vett & Viten

Denne boken er en praktisk tilnærming til livsstilsendring med konkrete råd når det gjelder mestring, kosthold og trening for deg som har fått konstatert type 2-diabetes, som har en prediabetes eller som vil være føre var. Ingvild Felling Meyer er lege og en av grunderne av 4M-klinikken i Oslo, hvor hun har jobbet siden starten i 2006. Inge Lindseth er utdannet klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo. Han har åtte års erfaring med rådgiving til diabetespasienter og andre som har plager relatert til kosthold.

 

Kjøpes på Forlaget Vett & Viten

 

 

 

 

 

Marta Monsen og Eeva K. Larsen:
pH-balansert kosthold
www.phbalansertkosthold.no

Målet med denne boken er å hjelpe så mange som mulig til et sunt og basisk kosthold. Du får over 180 oppskrifter basert på sunne ingredienser, uten hvetemel, sukker, gjær og rødt kjøtt. De fleste oppskriftene er også fri for meieriprodukter. I den reviderte og utvidede utgaven er også andelen glutenfrie oppskrifter økt.  Boken inneholder en kort innføring i pH-balansert kosthold, gode råd for å komme i balanse og en kort forklaring på spesielle ingredienser. Boken har spiralinnbinding, stor skrift og laminert omslag, for å være mest mulig brukervennlig

 

Kjøpes på phbalansertkosthold.no 

 

 

 

 

Anne Grethe Gaaserud, Kristin Wien, Ann-Margret Sørli Hågensen:
Julepynt og julegaver
Kom Forlag

Her er boken for alle som liker å lage egen julepynt og hjemmelagede gaver. Ved siden av matoppskrifter finner du et vell av ideer på julepynt til hjemmet og mange lekre og enkle gaver du kan lage selv.

 

Kjøpes på Kom forlag