Se alle oppskrifter med FiberSirup i oppskriftsbasen vår

FiberSirup Clear kan brukes som søtning i bakst, og er først og fremst et vidundermiddel i hjemmelagde barer. Du varmer helt enkelt opp sirupen til den er helt flytende, og tilsetter de øvrige ingrediensene du ønsker å bruke. Resultatet blir en myk og passe seig bar med et høyt fiberinnhold. Siden FiberSirup er søt på smak behøver du ikke å tilsette mer søtning, med mindre du ønsker en bar som er enda søtere.

Her er en standard basisoppskrift for proteinbar laget med FiberSirup. Til 2 barer trenger du:

  • 60 g (4 ss) FiberSirup
  • 35 g (4 toppede ss) Myseproteinpulver i ønsket smak

Varm FiberSirup i mikrobølgeovn på full styrke i 20 sekunder (alternativt i en kjele på ovnen) til sirupen er helt flytende i konsistens. Tilsett proteinpulver. Bland godt med en gaffel/skje til en fast konsistens. Kna deigen litt med hendene og form til barer. La barene stivne i ca 10 minutter i kjøleskap før de spises.

FiberSirup Clear er også fin å bruke hvis du ønsker kjeks/cookies med sprø overflate og myk kjerne.

FiberSirup Clear er genial å kombinere med andre søtstoffer; den maskerer eventuelle bismaker, og booster søtsmaken. Den vil for eksempel dempe en eventuell kjøling i Sukrin. Kombinerer du FiberSirup Clear med steviadråper, har du en allsidig søtning med akkurat den smaken du måtte ønske.

 

FiberSirup Gold har en mørkere farge og en fyldig søtsmak. FiberSirup Gold er et sunnere alternativ til honning og sirup, og er ideell over pannekaker, yoghurt, grøt, bær, is og desserter. Grilltips: Bytt ut honning og sirup i hjemmelaget marinade/dressing med FiberSirup Gold!

FiberSirup Gold kan også brukes som en bakeingrediens på de samme områdene som FiberSirup Gold. Merk bare at den er søtere på smak og vil derfor gi et søtere resultat.

 

Finn flere oppskrifter med FiberSirup her.