Ingredienser:

Fiber (fra sukkerbete, cikorie, psyllium og erter, Fiberfin: resistent maisstivelse), frø og kjerner (solsikke, sesam, linfrø), erteprotein, hampprotein 4%, søtstoff: erythritol (Sukrin), chiamel 4,8%, hevemiddel (kalium bikarbonat, Glucono-delta-lakton), mineralsalt (kaliumklorid og natriumklorid).

 

Fiber fra sukkerbete, sikori, psyllium og erter

Plantefibre som brukes for å gi riktig konsistens og økt fiberinnhold i brødet.

Fiberfin

Fiberfin er et naturlig, glutenfritt mel med hele 60 % fiber i form av resistent stivelse. Fiberfin har gunstig innvirkning på fordøyelse, bakterieflora og immunforsvar. Les mer om Fiberfin her.

Frø og kjerner

Solsikke, sesam, linfrø: Naturlige frø og kjerner som gir god smak, og har et høyt innhold av sunt fett, vitaminer, mineraler og fiber.

Erteprotein

Fullverdig vegetabilsk protein hentet fra erter.

Hampprotein

Hamp er en av de beste plantebaserte kildene til protein, da det inneholder alle de essensielle aminosyrene som gir et komplett protein. Frøene har et balansert forhold mellom omega fettsyrene og er i tillegg en utmerket kilde til fiber.

Sukrin

Sukrin er en naturlig sukkererstatning bestående av sukkeralkoholen Erytritol som finnes naturlig i bl.a. pære, melon og sopp. Erytritol fremstilles ved en naturlig gjæringsprosess og det er ingen kunstige tilsetninger i Sukrin. Les mer om Sukrin her.

Chiamel

Mel av malte chiafrø. Chiafrø har et høyt innhold av essensielle fettsyrer, proteiner, antioksidanter, vitaminer og mineraler.

Hevemiddel: kalium bikarbonat, glucono-delta-lakton

Dette er en nøytral, mindre saltholdig erstatning for vanlig hevemiddel, der natrium er erstattet med kalium. Glucono-delta-lakton høres kanskje skummelt ut, men det er et naturlig produkt av den milde glukonsyren, og har samme nøytraliserende og hevelses-styrende effekten som difosfat i vanlig bakepulver.

Mineralsalt

Natriumklorid er vanlig bordsalt. Vi har erstattet noe av saltmengden med kaliumklorid, da for stor mengde natrium ikke er bra for kroppen.