Grill litt sunnere

Sommer er utetid, og vi elsker å samle familie eller venner for et godt måltid utendørs. Lite slår en grillfest, både med tanke på det sosiale og ikke minst all den gode maten man kan nyte.

Husk at grillfesten enkelt også kan bli en fest for kroppen din, med påfyll av fargerike grønnsaker, smakfulle kjøtt- eller fiskeretter, og søte fristelser. Har du eller dine gjester spesielle ernæringsmessige behov eller bare ønsker å leve litt sunnere, så kan du med våre produkter kose deg på en god, men enkel måte. Her er våre tips:

Sunt og lettvint

Med vår brødmiks Fiberbrød kan du enkelt og raskt lage dine egne hamburger- eller pølsebrød, fulle av fiber og god smak. Miksen kan også brukes til å lage en sunnere focaccia, eller hva med hvitløksbaguetter? Her er det bare fantasien som setter grenser!

Sukkerfritt grilltilbehør

Mye av grilltilbehøret kan forberedes på forhånd. Vi har oppskrifter på både hummus og karamellisert løk. Salater kan lages og varieres i det uendelige, og husk at du i dressinger der det brukes sukker eller honning kan bruke våre ulike søtninger eller SukrinSirup Gold.

En god barbequesaus er et must, både for å smaksette det du legger på grillen, men også til bruk som dip. Sausene man får kjøpt er oftest fulle av sukker, men ved å bruke våre ulike søtninger kan du lage din egen og minst like gode barbequesaus.

For å skape enda mer variasjon i det du serverer, hva med å lage en smakfull pai med fetaost og spinat? Den er enkel å lage, og med FiberFin i bunnen er den både mettende og gir et godt tilskudd av fiber uten at det går ut over smaken.

En søt avslutning

Du kan også lage en søt pai om du ønsker det, en frisk sitronpai blir aldri feil, og denne passer perfekt som dessert på grillfesten!

Vi har også oppskrifter til mange andre fristende desserter.

Godt drikke uten sukker

Godt drikke hører også med. Det er raskt og enkelt å lage en superfrisk bringebærlemonade, men vi vil også sterkt anbefale vår versjon av Strawberry daiquiri! Den kan lages både med og uten alkohol, og passer derfor til alle.

Med disse gode tipsene ønsker vi alle en herlig sommer!